Termeni si conditii

 

Regulamentul selectie colectii pt Feeric Fashion Days organizat de Fundatia Mitichi in perioada 17-22 iunie 2014.
Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile asociate procesului de selectie a colectiilor care vor fi acceptate in cadrul Feeric
Fashion Days denumita in continuare “Selectie”. Pentru a utiliza aceasta selectie trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale.
ART. 1. ORGANIZATORUL SELECTIEI
Organizatorul “Feeric Fashion Days” este Fundatia Mitichi, cu sediul in Siiu, Str. Faururlui, 11, si adresa email: info@mitichi.com denumit in continuare Organizatorul. Festivalul de moda se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la Selectie. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.
ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A SELECTIEI
Selectia va fi organizata si se va desfasura in perioada 15.02 – 31.03.2014 pe arhiva.feeric.ro, site-ul official al Feeric Fashion Days.
ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
La Selectie are dreptul sa participe orice persoana fizica. Participarea la aceasta selectie are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.
ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A SELECTIEI
Selectia se desfasoara in 4 etape independente. I Perioada de inscriere este intre 15 feruarie si 31 martie 2014. II Perioada de votare este de 1 saptamana si se va finalize in 7aprilie 2014 III Publicarea listei de colectii acceptate. 8 aprilie 2014 IV Confirmarea de catre designer si achitarea taxei de participare. 8 – 30 aprilie 2014
ART. 5. TAXA DE PARTICIPARE
Valoarea taxei de participare este de 300euro si include urmatoarele:
-participarea intr-una din serile de gala ale festivalului.
-designerul beneficiaza de 2 nopti de cazare in Sibiu la categoria 3 stele
-o grupa prestabilita de 15 modele
-scenotehnica aferenta showului
-album foto video cu momentul sau din cadreul FFD
-facilitati in zona backstage (asistenta in derularea activitatilor, standere, fier de calcat etc.)
ART. 6. MECANISMUL DE PARTICIPARE
Pentru a se inscrie in procesul de selectie participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul arhiva.feeric.ro si apoi sa incarce imagini cu schitele, colectia sau din portofoliu precum sis a ofere cat mai multe informati si link-uri care sa determine alegerea sa in Feeric Fashion Days. Un participant poate inscrie maxim 5 fotografii Organizatorul isi rezerva dreptul sa filtreze voturile obtinute in mod fraudulos.
ART. 7 JURIU
Fiecare inscriere va constitui o mapa care va fi notate de 20 de personae conectate dla Feeric Fashion Days. Acestia vor fi bloggeri de moda, fashion editori, fotografi si membrii ai echipei de productie a festiialului.
ART. 8. DREPTURI DE AUTOR
Participantul la selectie declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia precum si al tinutei si colectiei pe care doreste sa o prezeinte in cadrul festivalului si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra acestora. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra materialelor acesta va fi eliminat din selectie. Daca dovada ca nu e posesorul drepturilor pentru materialele expuse se face dupa ce designerul a achitat taxa de participare aceasta nu ii va fi restituita. Odata cu inscrierea fotografiei, participantul este de acord ca aceasta sa fie publicata in materialele legate de prezenta sa in festival.
ART. 9. REZULTATE SELEECTIE
Designerii selectati vor fi anuntati prin e-mail in momentul publicarii listei pe arhiva.feeric.ro  Organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze orice participare a oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea si expunerea sa publica.
Art. 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Organizatorul respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana. Prin inscrierea in Selectie intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala:
(a) optional numele si prenumele dvs.,
(b) adresa de e-mail valida,
(c) data nasterii.
Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizator este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte evenimente. Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul: – nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate. – nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control etc) – va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.
Art. 11. UTILIZAREA SERVICIULUI
Intelegeti si sunteti de acord ca nu aveti voie sa postati, sa incarcati, sa transmiteti prin email sau in niciun alt mod, in cadrul concursului online, urmatoarele tipuri de informatii: – informatii ilegale, abuzive, obscene, discriminatorii, jignitoare, conspirative sau de hartuire. – informatii false despre propria dvs. identitate, incluzand, dar fara a se limita la, pseudonime sau orice alt tip de date false, gresite sau inexacte pe care le furnizati in cadrul concursului online. – informatii pe care nu aveti dreptul sa le faceti publice, care au caracter secret sau confidential sau asupra carora nu detineti drepturi de proprietate intelectuala. – informatii publicitare nesolicitate sau neautorizate, spam, scrisori in lant, scheme de afaceri piramidale sau orice alt tip de solicitari. Aceasta interdictie se refera inclusiv, fara a se limita la, folosirea concursului online pentru:
a) a trimite mesaje unor persoane pe care nu le cunoasteti;
b) a contacta persoane pe care nu le cunoasteti si a le trimite mesaje promotionale sau de solicitare fara permisiunea acestora;
c) a trimite mesaje catre liste de distributie sau alias-uri de grup. – informatii sau materiale care contin virusi informatici sau orice coduri, fisiere sau programe computerizate daunatoare, menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea oricarui software sau a oricarui echipament electronic si de telecomunicatii.
Aceasta interdictie se refera, fara a se limita la: spyware (programe pentru captarea datelor despre utilizatorul computerului infectat), adware (programe de transmitere de reclame), virusi informatici, phishing (mesaje de solicitare de informatii confidentiale), spam (mesaje electronice nesolicitate), pop-up-uri sau link-uri catre alte pagini de internet considerate riscante.- elemente falsificate de identificare cu scopul disimularii originii oricarei comunicari transmise prin websiteul www.nikonisti.ro sau alte mijloace aferente acestui concurs online sau Organizatorului in general. – continut care nu este destinat rubricii respective (adresa de email in locul numelui, etc) Sunteti de acord ca nu aveti voie sa interferati sau sa intrerupeti serverele, reteaua sau seriviciul Organizatorului aferent concursului online sau sa incalcati orice reglementari, proceduri si indrumari privind utilizarea retelei, legate de acest concurs.
Art. 12. INCETAREA SERVICIULUI
Sunteti de acord ca Organizatorul poate, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la selectia online, din cauze care pot fi, fara a se limita la:
(a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde,
(b)solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii,
(c) solicitarea dvs. expresa,
(d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,
(e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului.
Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorului si ca Organizatorul nu poate fi facut raspunzator fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online.
Art. 14. INFORMATIA FURNIZATA
In timpul folosirii aplicatiei este posibil ca utilizatorii sa furnizeze informatii despre sine care pot fi vizibile de catre alti utilizatori (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor din acest document si politica privind datele personale pentru detalii despre informatia colectata pe arhiva.feeric.ro). Intelegeti si sunteti de acord ca prin postarea de materiale pe website-ul arhiva.feeric.ro, cedati catre Organizator dreptul gratuit si irevocabil de a utiliza aceste materiale in decursul existentei serviciului. Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o postati in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi facut raspunzatoar de nici o greseala sau omisiune din aceste informatii. Organizatorul nu poate garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care acceseaza paginile individuale pe website-ul www.nikonisti.ro. Totodata, Organizatorul nu poate garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori. Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati, si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau copieze paginile website-ului arhiva.feeric.ro si continutul pe care acestea il cuprind. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici.
ART. 13. COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL
In cadrul selectiei online, Organizatorul poate avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si desemnarea castigatorilor). Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la selectie sau contul dvs. din cadrul website-ului arhiva.feeric.ro pentru a asigura buna derulare a concursului. Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati prin website-ul arhiva.feeric.ro (exemplu: anuntarea castigatorilor). Intelegeti si sunteti de acord ca Organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produsele, ofertele si promotiile website-ului. Puteti renunta la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite sau din cadrul sectiunii setari aflate in contul dvs de pe website-ul arhiva.feeric.ro. Organizatorul isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii concursului. Organizatorul va afisa orice modificare a prezentului document pe website-ul concursului arhiva.feeric.ro.
ART. 14. LIMITE DE RASPUNDERE
Acceptand acest regulament, sunteti de acord ca Organizatorul, angajatii sai, partenerii si orice alti colaboratori in concursul online nu sunt raspunzatori pentru nici un fel de pierderi sau consecinte negative directe, indirecte, ocazionale sau exceptionale rezultate in urma:
a) utilizarii website-ului arhiva.feeric.ro de catre dvs.;
b) accesului neautorizat sau alterarii comunicarii dvs. cu sau prin acest website, sau Organizatorul nu garanteaza ca serviciile aferente selectiei online si website-ului arhiva.feeric.ro vor fineintrerupte si lipsite de erori. Orice material pe care il descarcati sau obtineti in orice mod de pe website-ul arhiva.feeric.ro se face la libera dvs. alegere si pe propria dvs. raspundere si pe propriul risc, dvs. fiind unicul responsabil in cazul oricarei deteriorari a computerului dvs. sau pierderii de date produse in urma acestor descarcari.
ART. 15. LEGEA APLICABILA
Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorul concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare. In conformitate cu art. 52 alin 1 din OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata prezentul Regulament se autentifica in 3 (trei) exemplare